YOU MAKE ME FEEL SO LALALA

Hejsan kĂ€ra blogglĂ€sare... haha ne. Jag sitter pĂ„ skolan och har absolut inget att göra, fattar inte hur referatet eller nĂ„got som vi hĂ„ller pĂ„ med ska se ut, sĂ„ vad finns det dĂ„ att göra? Jo att blogga! Har en liten personlig nedrĂ€kning, om nĂ„gon timme lĂ€mnar jag hĂ„lan och kommer tillbaka till PiteĂ„!!!!!!! GUD VAD JAG LÄNGTAR. Kabita Högberg, du Ă€r sĂ„ underbar, och jaa, jag ska umgĂ„s med dig och Caisa pĂ„ lördag, vare sig du vill eller inte ;) PUSS.

IT'S TO COLD OUTSIDE FOR ANGELS TO FLY

Ligger i min varma sÀng och ser slutet pÄ en vÀrdelös film, vill hem nu och mysa med mamma och pappa..
I helgen ska jag tydligen bara ta det lugnt, ovanligt? Ohja! Imorgon ska jag Àta middag med familjen sen vara med Josefin, lördag ska jag pÄ nÄgot "kalas" typ sen vara med Kabita och Caisa, hihi lÀngtat!!
Sen har jag suttit hela dan och bestÀmt mig för vad jag vill ha för tatuering.. Men det fÄr ni inte veta Àn :)
"Amor vincit omnia" hitils bÀsta citatet jag nÄgonsin fÄtt höra.
Sen har jag ett litet lÄttips som passar rÀtt bra in i den bittra hösten, Christina Perri - Jar of hearts, sÄ underbar.
Men det var allt för mig ikvÀll, nu ska jag sova sÄ jag orkar upp, PUSS!


JAR OF HEARTS

Ville inte fara till PiteÄ idag, konstigt va? Det finn faktiskt en anledning, fÄr sÄ förbannat ont i huvudet dÄ jag Äker buss sÄ ska ju hem imorgon, behöver inte Äka idag ocksÄ dÄ.
IkvÀll ska det mysas med flickorna och möjligtvis en pojke. Blir att se film sen en tidig kvÀll!
Josefin Persson, My darling. Jag Àlskar dig! <3


I WONT LET YOU GET TO ME

Är sĂ„ seg sĂ„ seg sĂ„ seg. Och vĂ€ldigt trött. Man blir som lite deprimerad sĂ„ hĂ€r pĂ„ hösten, saknar alla dĂ€r hemma och sĂ„ var det nu ungefĂ€r 5 Ă„r sen den finaste mĂ€nniskan som nĂ„gonsin vandrat pĂ„ denna jord lĂ€mnade mig och min familj..<3

"There's no one in town I know
You gave us some place to go.
I never said thank you for that.
I thought I might get one more chance.
What would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?
I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.
May angels lead you in.
Hear you me my friends.
On sleepless roads the sleepless go.
May angels lead you in.
And if you were with me tonight,
I'd sing to you just one more time.
A song for a heart so big,
god wouldn't let it live.
May angels lead you in."

Nu ska jag ta en powernap sen fÄr vi vÀl se vad kvÀllen bjuder pÄ, puss!


ÅH SOMETIMES I GET A GOOD FEELING

Har tagit hem appen som gör sÄ jag kan blogga genom mobilen, zuft. Ska alldeles strax Àta middag med Sofie sen blir det att se filmen som jag lÀÀÀÀÀÀÀngtat efter att se, hÄller tummarna pÄ att den Àr lika bra som förut :D
KÀnner att idag Àr en tröghets dag, Àr verkligen inte pÄ hugget, sÄ funderar men bara funderar pÄ att gÄ en promenad lite senare ocksÄ, vi fÄr se hur det blir med det :)
Men ska Àta nu, puss!


DIGITAL CONTROLLER

Haha paniken som uppstĂ„r dĂ„ Josefin INTE gĂ„r att lĂ€gga till i HT-11 gruppen... Ja sitter pĂ„ skolan just nu, börjar nog snart tror jag. Är sĂ„ djuriskt trött idag..
Och ikvÀll ska jag mysa och se film, "Min Allra KÀraste syster"  vÀcker sÄ mÄnga barndomsminnen! LÀngtar faktiskt lite grann :)

VÄLJER ATT LE

DÄ sitter jag pÄ skolan igen, har hotell och ... ja vad det nu heter. SÄg jag saknar dig igÄr,fytusan vilken bra film, och min söta Josefin Àr med.
Har som inget att skriva om just nu, sÄ fÄr skriva sen, puss!

DET ÄR LÄTTAST SÅ

Sitter och tankar hem nĂ„gra filmer, segt gĂ„r det. IgĂ„r gjorde jag absolut ingenting, cyklade till munksund, satt och lyssna pĂ„ musik,skĂ€mde ut oss rejĂ€lt, cyklade hem. ROLIG LÖRDAG!
Idag ska jag tillbaka till Àlvsbyn, igen, och dit Äker jag nog med Josefin. Ska in handla lite saker ocksÄ typ kyckling och kanske en ny bh eftersom att min gick sönder i fredags.... haha
SÄ nu blir det stan med förÀldrarna, ciao!

NO ONE

Jaha, gÄrdagen blev som den blev, var hemma vid 2 halv 3 kanske, fick Äka taxi för ja typ 300 spÀnn, kul... Aja sÄnt hÀnder, vad ska man göra Ät det, bara le och tÀnka pÄ annat!:)
IkvÀll ska jag umgÄs med Josefin och Kabbe mest troligt, vet som inte vad vi ska göra men det blir nog kul i alla fall. Har sovit i min brors sÀng inatt, min Àr sÄ obehaglig men har vaknat hela natten med hosta, inte lika roligt.
Har som inget mer att skriva, fÄr uppdatera senare. puss
min fina vovveee ♄

UNDER LÖVEN

Har just kommit hem till PiteÄ. Hunnit varit i stan med pappsen som köpte en "iphone dödare".. AlltsÄ en ny mobil, men jag vÀgrar tro det för jag Àr STOLT Iphone Àgare! Ska göra middag med han nu, KantarellsÄs,flÀskfilé och ungsgjord potatis, NOMNOMNOM!!!!! Sen ikvÀll ska jag umgÄs med Kabbbeee hihih, fÄr se vad kvÀllen bjuder pÄ, blir nog bra vilket som :)


Rebecka och Josefin bild frÄn PT. var tvungen lÀgga upp den, ni Àr sÄ sjukt söta!


DU VILL VETA VAD JAG KÄNNER, MEN INGENTING KÄNNS

haha alltsĂ„ jag faila. Mamma skulle som sagt komma pga förĂ€ldramötet men jag ville ju jĂ€tte gĂ€rna se hockey, sĂ„ fick se hockey(som var underbart!) men missa mamma, men imorgon fĂ„r jag trĂ€ffa hon♄
Ja som ni vet sÄ vann ju dÄ luleÄ med 5-2, helt underbart.  Vi var dÄ överlyckliga alla utom Rasmus.. Med det finns nog nÄgon psykisk förklaring till det haha!
Nu sitter jag och smuttar pÄ tee och ska snart sova, pratar lite med Kabbe pÄ msn och har hett igÄng Melissa Horn. Vilken toppen kvÀll alltsÄ! Och imorgon beger jag mig hem till PiteÄ, hihi Àr som en liten flicka som ska pÄ sin första ridlektion typ... Men ska bli jÀtte kul att fÄ komma hem faktiskt. Har dessutom pratat lite med min kusin idag, blir alltid sÄ glad dÄ vi pratar!
Gud vad jag Àr positiv just nu men ibland mÄste man ju fÄ vara det och med det sÀger jag god natt, PiteÄ vi syns imorgon, Puss!
Den bjuder jag pÄ!

DET KÄNNS ÄNNU SÄMRE NU

DÄlig uppdatering, jag vet. Men har som inte haft tid! IgÄr vart det plugg sen att se film med Josefin, Lollo och Rebecka.
PÄ morgonen dÄ jag vaknade sÄ spöregnade det, och tygskor Àr inte vattentÀta kan jag meddela alla som trott annat. Förhoppningsvis regnar det inte dÄ vi slutat.
Sen sÄ kommer min kÀra mor hit idag, det Àr förÀldramöte, ska bli trevligt att trÀffa hon!:)
IkvÀll blir det att packa,stÀda och efter all skitgöra ska jag bada och mysa med en film, The blind side.
IMORGON KOMMER JAG HEM TILL KÄRA PITEÅÅÅ! Vad som hĂ€nder i helgen har jag ingen aning om. Det blir nog en överraskning.
Det Àr dÄ allt frÄn mig, puss!


Partypics, söt rebecka!


JAG HAR GLÖMT DIG EN VACKER DAG

ÅH NEJ, jag har börjat spela Wordfued... HEMSKT! haha nĂ€ men det Ă€r kul :)
Har hunnit vara ut pÄ en lÄngpromenad och trÀffa Jasmine. Blir en grymt tidig kvÀll för kÀnner mig ganska sÄ seg.
Ska dessutom boka gratis buss till piteÄ nÀsta vecka pÄ torsdag för dÄ Àr det tjejkvÀll, sÄ ska passa pÄ.
KÀnner att jag inte har sÄ mycket att skriva sÄ med det sÀger jag godnatt, pusss!

JAG VILL GÖRA FEL OCH ERKÄNNA DET

Tisdag morgon, regn och allmÀnt negativ. Idag ska jag plugga, typ första gÄngen pÄ fleeeera Är sen bara ta det lungt med lite te och bra musik. Min mormor ska ocksÄ komma förbi en svÀng, blir nog trevligt.
Har rast just nu men ska snart börja om med lektion, vi har ett grupp arbete men av nÄgon anledning sitter ingen i min grupp med varandra haha. AFFFF, insÄg just en sak, mÄste ju stÀda idag med men det gÄr sÀkert jÀtte snabbt, har egentligen inte sÄ mycket att stÀda sÄ!
FÄr uppdatera senare om det hÀnder nÄgot intressant i mitt liv, CIAO
Min fula josefin♄

ABSTRAKT KÄRLEK

ÄhÄ snart Àr det idol, nÄgot som jag nog aldrig ska,vill eller kommer följa, men tÀnkte se detta avsnitt ÀndÄ! Sitter med en usel uppkoppling till internet genom min super duper mobil, YEY.. Men vad ska man göra om man inte har nÄgot bÀttre! Ska ivÀg pÄ Emmas en svÀng sen tillbaka och göra absolut inget alls och snÀlla söta rara Rebecka ska slÄ följe med mig :)
Sen har jag hittat en grymt bra lÄt som jag aldrig uppmÀrksammat förut;
This love (will be your downfall) - Ellie Goulding
jaja, snabb uppdatering...
haha hann inte posta inÀgget sÄ dog mitt internet men fick igÄng det nu igen.. Vart inge idol, men det Àr förstÄeligt.. SÄ har hunnit spela lite grann men det gick Ät fanders och blev bara arg. Men now im in the mood again!
Denna fruktansvÀrda hemlÀngtan har ocksÄ slÄtt in igen, men jag menar jag trodde inte jag skulle "flyttat hemifrÄn" förÀn jag var minst 19 och nu har jag gjort det *aww newsflash!!!!* Men det kÀnns faktiskt lite tomt pÄ kvÀllarna Àven om jag har folk omkring mig.. Jag menar absolut inget dumt mot dom gulliga ungarna som finns hÀr men jag har en lÀngtan efter min mamma,pappa,lillebror,molly,kabbe och massa andra. MEN jag kommer klara det hÀr, jag fÄr ju umgÄs med dom pÄ helgerna och under loven men det kÀnns ÀndÄ som att man kommer glida ifrÄn massa gammla kompisar, vilket jag inte vill. Jag vet att man hittar nya att umgÄs med hÀr ocksÄ, det har jag sjÀlvklart gjort, men ja, gammla vÀnner behöver man inte berÀtta hela sin livs historia för eftersom dom har alltid varit med. Om jag bara kunde göra helgerna lite lÀngre, för det kÀnns som man inte har tid med alla heller, kÀnns som att man mÄste prioritera alla och det vill jag ju absolut inte göra!
Åhhh nu har jag öppnat mig lite för alla, kĂ€nns bra... Ska vara social med Sofie ett tag nu Ă€ven om hon pratar med sin darling, men det förstĂ„r jag ju att hon gör. Puss

Cause I still don't know how to act
Don't know what to say
Still wear the scars like it was yesterday
But you're long gone and moved on 
But I still don't know where to start, still finding my way
Still talk about you like it was yesterday
But you're long gone and moved on



HOLA AMIGO

Har spanska, ett sÄnt roligt sprÄk! haha, men har iallafall börjat se en ny serie som heter Awkward, super bra!
Men ska ÄtergÄ till lektionen och sen ha hÄl i en timme.. CIAO

HAHAHHA

MÄste bara skriva ett snabbt inlÀgg, vi skulle köra genom biltvÀtten uti SCA och mamma sÀger; bara ni inte vevar ner rutan.. HAHAHAHAHA.. Vi vevade sÄklart ner hennes sida och hon vart dygnsur, hahahah....

LET US LIVE FOREVER

Nyvaken tjej! Har tankat hem alla avsnitt med Awkward sen har jag ocksÄ laddat hem tvÄ filmer MEN fÄr absolut inte glömma att jag tankat hem THE VAMPIRE DIARIES S03E01!!! Ska se det ikvÀll, blir sÄ himla spÀnnande.
TÀnkte duscha sen fara ivÀg och Àta lunch med typ halva slÀkten.
AlltsÄ det var nÄgonting med idag som fick mig att kÀnna att jag vill verkligen inte Äka buss, börjar bara mÄ illa och kan meddela att vÀgen till och frÄn Àlvsbyn Àr absolut inte guppfri... Sen ikvÀll dÄ vi har kommit fram, ska det stÀdas! Kul dag eller hur folket?
Vi hörs lite senare, CIAO

DON'T WORRY MY DEAR

Ja, jag har bĂ€nkat mig framför datan nu.. Har haft en mysig kvĂ€ll med förĂ€ldrarna, sett en hemskt dĂ„lig film som var hur lĂ„ng som helst sĂ„ nu kĂ€nde vi att det blir inte en till film. Är som kul att hinna umgĂ„s med dom ocksĂ„ nu dĂ„ jag bara Ă€r hemma pĂ„ helgerna.. Visst, jĂ€tte kul att bo i egen lĂ€genhet eller ja egen och egen, Sofie Ă€ger den ju ocksĂ„. Men det jag menar Ă€r att jag saknar faktiskt min vĂ€ldigt obehagliga sĂ€ng och min vovve och dĂ„ familjen. Samtidigt kĂ€nner jag att pendla Ă€r inget jag skulle orka, jag mĂ„ste fĂ„ sova till minst sju pĂ„ morgonen sĂ„ pendla is out of the list!
Men imorgon ska jag och stor handla med mamma och Sofie, Àta lunch hos farfar och Anita, packa sen fara tillbaka till Àlvsbyn..
Aja that's it for me today, sÀger godnatt till allihopa och tackar PiteÄ för Ànnu en trevlig helg, CIAO!

GUCCI MAMA

lalala Ă€r fest sugen igen! hade inte suttit helt fel alltsĂ„ men dĂ„ har jag av nĂ„gon jĂ€vla anledning lovat min mor att jag inte ska vara ute sĂ„ sent idag... VARFÖÖÖÖÖR GJORDE JAG DEEEE... Men hur som helst, gĂ„rdagen var hur jĂ€vla kul som helst, var lĂ€nge sen det var sĂ„ kul, sĂ„ Ă€r grymt nöjd och jag tyckte sjĂ€lv att jag sĂ„g helt underbar ut igĂ„r, men haha IBLAND mĂ„ste man fĂ„ ha lite sjĂ€lvförtroende! ;)
Ja iallafall, vi fÄr vÀll se vad som hÀnder ikvÀll men hoppas att min mor tar sitt förnuft till fÄnga och inser att jag mÄste fÄ vara ute lÀnge och med lÀnge Àr det inte till kl 12...Men alla vet ju hur förÀldrar Àr!
DEEEESSUTOM trÀffade jag ju Eve igÄr, var hur trevligt som helst, har saknat hon som bara den.
NU ska jag göra sen Àta tacos med familia! CIAO

Take me down like I'm a domino!

ITS FRIDAY FRIDAY blablabla, nÀ men det Àr fredag och jag Àr lycklig för idag ska jag tillbaka till PiteÄ och sen sÄ fyller min kusin Är sÄ kommer nog bli en rolig kvÀll!:)
Sitter pÄ skolan just nu, ska ha svenska eller ja, vi har svenska.
Har som inget att skriva just nu fÄr updatera ikvÀll! CIAO

ingenting stÄr över mig

Sofie Àndrade sig och stannade hemma ÀndÄÄ, Àr ganska trevligt att ha nÄgon hÀr dÄ alla andra jÀvla puckon Àr och ser hockey... vill ocksÄ vara en pucko. Men sitter och kollar pÄ mobila bredband eftersom jag surfar genom min mobil just nu gÄr det ju inte att göra ett piss men jag drömmer vidare. Imorgon fÄr jag Àntligen fara hem till fina PiteÄ, ska fara och Àta middag hos min kÀra kusin som fyller 20, lÀngtar sÄ förbannat!
IkvÀll blir det att göra absolut inget och allt som gÄr att göra! MÄste bara tillÀgga att vi Ät en underbart god studentmiddag *dregel*
Ajaaaa ska se om jag hittar nÄgon film eller nÄgot liknande, CIAO!

aaaaffffff...

Ja morgonen startade ju vÀl, en kÀrring i trapp huset drog en utskÀllning pÄ oss för att vi tydligen INTE hade stÀdat i tvÀttstugan.. DET HADE VI. Sen sÄ blir jag dumpad idag av Sofie,för hon bestÀmde sig för att fara tillbaka till PiteÄ idag men komma tillbaka imorgon pÄ morgonen, sÄ sover sjÀlv inatt! Det Àr nu Kabita ska ringa och sÀga att hon kommer och sover hos mig... Men iallafall sitter pÄ skolan just nu och ska snart ha samhÀlls, jippii..... Menmen snart Àr denna skoldag över och dÄ ska jag till lÀgenheten,stÀda och göra skitgöra ett tag sen bara mysa med ett varmt bad och göra te, nomnom. Ajaa thats all for me! CIAO

sry babe men du Àr vackrast pÄ jorden!


DET FUNKAR.... inte....

Åhhh vad jag Ă€r grinig, vi hade ju som sagt tvĂ€tt tid idag och dĂ„ Ă€r det nĂ„gon jĂ€vel som tar sig modet till att ta vĂ„ran torktumlare.... SĂ„ jag och sofie bestĂ€mde oss för att plocka ut hennes klĂ€der och he dom i nĂ„gon vit vagn. Jaja, sen sĂ„ har jag ju hunnit bli lite geek av mig sĂ„ vi hade bestĂ€mt oss för att spela LoL men dessvĂ€rre fungerade inte det genom mitt jĂ€vla mobil internet sĂ„ dĂ„ kĂ€nnde jag att jag vart lite grinig.
Men nu blir det att se pÄ nÄn film sen sova för enligt mig Àr klockan 1 typ... NATTIIIEEE

alltsÄ haha...

jag vet, jag Ă€r sĂ€mst... MEN nu har jag faktiskt nĂ„got att skylla pĂ„! Har faktiskt inte haft internet sen jag flyttade hit mitt i ingenstans men nu finally! Har fĂ„tt en göllig hp notebook av skolan som ÄN sĂ„ lĂ€nge Ă€r wonderbar.
affff, har verkligen inte varit en lÀtt dag idag. det har regnat jag har hostat mina vita skor Àr inte lÀngre vita och jag har tvÀtt tid... Vilket betyder att alla mina klÀder ska i tvÀtten men haha gud vet vad som kommer bli av det...
AAAOOOOOOOOP,TvÀtt tid nu tillochmed, men iaf kommer bli lite mera aktiv igen, puss!

RSS 2.0