DET ÄR ATT LEKA MED ELD NÄR DU DRAR UPP DET HÄR IGEN

Fått träffa min älskling idag, tror hon har saknat mig hyfsat mycket då hon bara ligger på mig och inte vill röra på sig, pratat självklart om Molly min bäääbis.

Är då hemma nu efter 5 dagar i munksund, har varit väldigt trevligt och faktiskt lite skönt att bara vara :)

Idag ska jag inte göra något speciellt, gå en promenad med vovven sen se en film eller något. Vi får väl se helt enkelt!

Puss :)


OH DARLING

Hejsan hoppsan bloggen, det var ett tag sen sist! Har haft fullt upp med skola och körlektioner. Godkänd i alla ämnen så snart har man en tatuering, är hyfsat nervös.
Hur som helst, sommarlovet är igång och invigde helgen med att vara hundvakt och har umgåtts med Felicia och Moa, varit så himla mysigt. Hoppas dock på att det underbara vädret som var igår kommer tillbaka, vill ha sol och värme.
Ska bara ta det lugnt idag, höra om nån vill umgås kanske. Får börja vara lite mer aktiv nu då man faktiskt har tid, puss!


Ce jeu

Står och borstar håret, kul. Väntar på ett par riktigt heta booyz som vi ska umgås med denna fagra kväll. Josse är vindögd. Så vet ni.


LIVE FOREVER

När solen går ner, när mörkret kommer, när tankarna flyger, då tänker jag på dig. I drömmarnas land, himlen på jorden, så är du alltid där. I mitt hjärta, för evigt och evigt. Vacker som en dag, mysig som en natt, härlig som en sommar, men kall som en vinter. Vad är det du ej förstår, vad är det du ej tar in? Varje dag, varje natt. Försöker få dig att lyssna, försöker få dig att agera. Men får aldrig ett svar. Min vackra isdrottning, VARFÖR UPPDATERAR DU EJ DIN BLOGG? :'(

Jå, ännu en gång är det jag, josse som sitter här. Sover hos mandy ikväll, vi ska spela nu, haft en jättebra kväll och kommer ha en jättebra helg. puss kram godnatt

RSS 2.0