save the world

SommarvÀder, oj sÄ vackert! Det Àr fan sommar nu!
IkvÀll blir det att spela kubb och massa sÄnt med mysiga mÀnniskor! Har som inget mer att sÀga ska lÀgga upp bilder ikvÀll eller imorgon pussss!


jag och moa 12 bast, haha nÀ men sommaren 09 i kreta:)


just one of those days

jag var sÄ himla optimistisk idag, sen insÄg jag att idag Àr precis som alla andra dagar, det kommer inte hÀnda ett piss.. SÄ vad ska man göra dÄ man har trÄkigt? Skriva till Kabita, tigga pengar av mamma,köpa glass och se film! men ska försöka att inte göra det idag.
Har iallafall funderat pÄ att skriva ett inlÀgg pÄ bloggen om en ganska viktig sak men har inte haft orken till det och dÄ jag har orkat göra det har jag inte haft tid. Men ska försöka börja med det snart! Ska inte sÀga nÄgot i förvÀg om vad det Àr om, det kommer ni fÄ lÀsa dÄ! hihi, men ska försöka torka hÄret utan hÄrtork eftersom lilla jag har haft sönder den.. Puss!



letters from the sky

Kom hem för en liten stund sen, idag har varit en riktig degar dag. Har umgÄtts med Caisa,Kabita,Sofie,Sofia,
Mattias och Berg. Vi sÄg pÄ i am number four, tredje gÄngen för mig, fortfarande lika bra! nuu blir det att se south park sen sova.. FÄr se vad man hittar pÄ imorgon,godnatt puss!


om du aldrig provat hur kan du dÄ vara sÀker?

Åhh hĂ€rliga lördagar, vĂ€ntade mig att vakna upp till sol men nej,tydligen ville inte vĂ€dret samma som jag... GĂ„rdagen var trevlig, vi skulle tĂ€lta men det regnade sĂ„ vi for och eldade hos Linus istĂ€llet. Sen vart ju kvĂ€llen som den vart,lite sura miner frĂ„n mitt hĂ„ll men alla kvĂ€llar kan inte bli perfekta! Aja var vĂ€l hemma vid 2 tiden och fastande framför tvn till halv 4 och dĂ„ jag Ă€ntligen skulle sova, börjar fĂ„geljĂ€vlarna att sjunga sĂ„ jag tĂ€nkte nĂ€stan be nĂ„gon skjuta mig.
Idag ska jag iallafall vara med Kabita,Sofie,Caisa och kanske Sofia, fÄr se vad kvÀllen bjuder pÄ!
peace out!



busigt busigt!

SÄg att min kompis Kabita hade gjort ett gulligt inlÀgg, och hon hade dÄ rÀtt i det jag gjort under dagen! sÄ det vart ett kort inlÀgg av mig, mÄste bara sÀga att Kabita Àr super duper gullig och snygg! bra pusshej!

GÄSTBLOGG!

Det roligaste med allt det hÀr Àr att min kÀra vÀn amanda har ingen aning om att jag gör det hÀr inlÀgget :D:D jag Àr sÄ sjukt busig (A), iallafall sÄ hade jag bara sjukt trÄkigt och tyckte att det behövdes uppdateras lite. Jag har varit pÄ skolan idag, men fick sluta tidigare för att jag Àr sÄ sjukt duktig och Àr klar med datakunskapen sÄ slipper dom lektionerna, dock typ bara tvÄ kvar.. eller en nu tror jag :D iallafall, sen for jag hem, var med moa och felix ett tag och felix har snaggat sig.. Jag vill bara skjuta han, men det Àr vÀl nÄgot som alla mÄste göra nÄngÄng, alltsÄ snagga sig.. inte skjuta felix :) sen for jag till stallet och pysslade pÄ med Nico, som Àr min hÀst för er som inte vet. Vi for iallafall till PRK (piteÄ ridklubb) för att hoppa, det gick superbra, han har blivit en riktig pÀrla.

Han ser dÄ ut sÄhÀr;

 

Iallfall, idag har nog amanda inte gjort sÄ jÀtte mycket, bara öegat hemma och dött typ :D  Jag har inte trÀffat henne pÄ lÀnge, vi hinner bara umgÄs pÄ helgerna typ, det suger.. Men det Àr helg imorrn, vilket betyder att jag trÀffar henne imorrn. Awesome :D jag har nog endel att berÀtta för henne, iallafall sÄ tycker jag att Amanda Jadinge Àr en underbar person! <3

Juste, höll pÄ att glömma att sÀga, jag som bloggade Àr bÀst och heter Kabita ;)

 


lite senare,samma dag.

Trodde det skulle inte hÀnda ett dugg idag, hade tydligen fel! Slutade med att jag, Sofie och Sofia badade bubbelbad och myste! var grymt trevligt.. Snackade lite grann. Sen for jag till Sofie och sÄg desperata hemmafruar. Ajaa, vart en trevlig kvÀll iallafall.. Imorgon ska jag kanske vara med Josefin om jag orkar, alltsÄ om jag inte kÀnner mig jÀtte sjuk. Har blivit förkyld,kallsvettas och har ont i revbenen, whatsup with that? Har vÀl inget med en förkylning att göra? jaja, ska fortsÀtta se criminal minds nu, pusss


if today was your last day

jag Àr sÄÄÄ trött,funderar starkt pÄ att gÄ och lÀgga mig eller hoppa i duschen sÄ kanske man piggnar till! Idag ska jag umgÄs med Sofie sen har jag ingen aning om vad vi ska göra... det hÀr lÀr bli en seg dag.. puss!


my tears dry on their own

Har grymt ont i ryggen idaag, vet inte varför... IgĂ„r mot kvĂ€llen var jag med Moa,Felix,Kabita,Sofie och Sofia vi hade som inget att göra sĂ„ vi bestĂ€mde oss för att spela Ă€gget. AlltsĂ„ ett bollspel, haha det var vĂ€dligt kul! Ska snart hoppa i duschen och fixa mig lite och efter det fara till Älvsbyn för nĂ„got informations möte! yeahh... Aja puss!

hela vÀrlden Àr min!

Sitter och taggar med Kabita just nu och invÀntar Sofia, vi ska snart pÄ fest hos Sara! Tydligen kommer det ganska mycket folk dit, kan ju inte bli bÀttre, eller joo om det hade varit underbart vÀder ute! En positiv sak med att bo i norrland Àr ju dÄ att det Àr ljust pÄ kvÀllarna ocksÄ, ser fram emot en mysig och hÀrlig kvÀll!

MÄste bara slÀnga in nÄ goa bilder pÄ mig och kabita!


Allt gÄr for fort, dom andra drog.

Sitter barnvakt just nu, har varit en bra början pÄ en mysig kvÀll med film och chipsÀtande barn! Ska vara med Sofie och Sofia efter jag suttit barnvakt, men vet inte nÀr förÀldrarna kommer hem, inte för att det spelar nÄgon roll, har ju all tid i vÀrlden! Vi ser iallafall Robin Hood och snart ska vi se G-force! Det var som allt jag hade och sÀga, peace out!

nu kan dÄ fÄ mig sÄ lÀtt

Jag orkade aldrig uppdatera bloggen hÀrom dagen, fÄr bli idag istÀllet! sÄÄ nu sitter man hÀr lika uppslukad av facebook och internet som vanligt.. Ledig imorgon eller jaa, varje fredag.. Vet dock inte ritkigt vad jag ska göra efter att jag suttit barnvakt, blir en suprise! MEEEEN jaaag har grymt trÄkigt... fÄr vÀl roa mig med att sitta och se pÄ tv hela kvÀllen, peace out piteÄ!


dom Àr inte som du

Ska gĂ„ till munksund med Molly, kĂ€nde att jag var lite uttrĂ„kad och Molly ser dĂ„ inte heller speciellt nöjd ut.. Vi ska dĂ„ gĂ„ till Sofie och sen höra om Sofia ocksĂ„ ska med ut! har som inget mer att sĂ€ga, uppdaterar ikvĂ€ll, puss♄


om sanningen ska fram...

överskriften Àr dÄ frÄn en lÄt, jag ska inte avslöja nÄn super hemlighet.. Idag ska jag umgÄs med Sofie och Kabita, blir nog trevligt... Var grymt sugen pÄ att Àta nÄn riktigt god middag men dÄ planerar mamma att vi och nÄgra andra ska Àta surströmming... URKKKKKKK... vill inte. FÄr Àta flingor eller nÄgot!
Vaknade kanske vid 1-halv 2, vart grymt sur över att jag vaknade upp sĂ„dĂ€ra jĂ€tte snabbt för var mitt inne i en jĂ€tte bra dröm och nu kommer jag ju aldrig fĂ„ veta hur den slutar. Ajaaaa ska duscha och se om jag hittar nĂ„ att Ă€ta, puss♄


dont care about the price tag

Har varit en underbart trevlig och mysig kvÀll! Varit med Rebecka,Kabita, Moa och mÄnga flera. Tanken idag var att jag inte skulle fara nÄgonstans, men slutade med att jag for tilll Kabbe sen vidare mot pottan! var sjukt trevliga mÀnniskor dÀr! Satt för det mesta vid elden och pratade med folk och myste.. Men det vart en otroligt tidig kvÀll tycker jag, men spela roll, fryser ÀndÄ sÄ mycket sÄ hade nog inte orkat göra nÄgot! Ska krypa ner i sÀngen med Cola och godis, nomnomnom , och slÄr pÄ en bra film..
Imorgon ska jag nog umgÄs med Kabita ocksÄ, har endel jag mÄste berÀtta för hon ;)
pusss♄


Extremt gammal bild, kanske 8an? eller 9an? haha har ingen aning, men söta Àr dom<3


Now all your love is wasted then who the hell was I?

Jani, har helt glömt bloggen ett tag nu, eller jaa sÄ lÀnge var det ju inte.. Dock har jag sett att statestiken har ökat pÄ besökande, ÀndÄÄ!! KÀnns lite roligt.  Har hunnit sola lite grann idag och bortat ut alla tuvor pÄ hunden min. Sen umgÄtts med Kabita och Sara! SEN sÄ tÀnkte jag att jag skulle hinna se lite Vampire diaries ikvÀll men tydligen sÄ var ju den hÀr sÀsongen slut vilket suuuuugeeer..

lÄttips; Birdy-skinny love vÀrldens bÀÀÀÀsta lÄt mÄste jag bara fÄ in i det hÀr inlÀgget.

ajaaa mÄste bara meddela att Kabbe Àr bÀst,för er som inte redan visste det dÄ ;)

SĂ„ sjukt snygga brudar!!!!!!!! bara sĂ„ ni vet,pusssssss♄


what a feeling

Jag Àr jÀtte trött idag, kÀnner hur ögonen faller ihop... Idag blir det att umgÄs med Sofie mest troligt och ska höra om Josefin vill umgÄs med oss. Hade varit jÀtte gott med en mjukglass just nu, sitta i solen och bara steka! Ähhh, men snart Àr det fan sommarr! Ska i duscheN nu, pusss!


Hahah gammal bild som in i gatan, jag och moa i kreta;)


beach side

sommarvÀder, varmt och soligt det Àr sÄ hÀÀÀÀÀrligt! Idag har varit en bra dag, var pÄ vÀgledningscentrum sen for jag pÄ stan med Sofie, riktigt trevligt! sitter hemma just nu och lyssnar pÄ musik och ska snart ivÀg och sitta barnvakt.. har som inget mer att sÀga förutom att snart Àr det sommmaaaaarrrrr!


snÀlla bli min igen

hÀrliga söndagar,en dag gjord enbart för att sova lÀnge,se ut som fan och mysa.
Vaknade 20 i fyra vilket var vÀldigt skönt men kommer fÄ problem med att somna ikvÀll. Lite senare for jag till Kabita och sÄg pÄ Vampire diaries slutade med att bÄda satt och grÀt! Efter VD sÄg vi i am number 4 som faktiskt var vÀldigt bra. IgÄr var det ju cruising i PiteÄ, vi for in ett tag och Ät pÄ bigboy,trÀffade lite folk sen började vi dra oss hemmÄt, var gode trevligt!
Imorgon ska jag upp vid 8 för att fara till vÀgledningscentrum kl 9 till 12 sen sitta barnvakt senare mot kvÀllen..
MÄste bara pÄpeka att jag Àlskar breezer reklamen som gÄr lite hÀr och var, sÄ grymt hÀrliiiig! MENMEN, ska sova nu.. Godnatt gott folk!


vÀlkommen in

Today, har jag varit i Ă€lvsbyn. KĂ€ndes omĂ€nskligt tidigt att kliva upp kl 9.. Var dĂ„ dĂ€r för att hĂ€mta Joakim frĂ„n tĂ„gstation,sen skulle vi fara hem och vi kanske skulle vara hemma vid 11. Kl 1 var vi hemma... Aja nu Ă€r jag ny duschad och ska strax Ă€ta mat sen dra vidare mot Kabita dĂ€r jag,Kabita och Caisa ska fixa oss för kvĂ€llen! pusss♄


bring me up,bring me down

jag börjar bli lite stressad, det gÄr inte att söka till nÄgot Àn? alltsÄ fattar ingenting, sÄ mÄste fara förbi pÄ strömbacka och prata med syon, suck varför gör dom det sÄ jÀvla omstÀndigt?
Idag blir det iallafall att umgĂ„s med Kabita, Sofie och massa andra radoms.. FĂ„r se vad vi hittar pĂ„! pusss♄

come around sundown

Åhh, jag kĂ€nner att det blir lite segt att sitta hemma, men snart Ă€r mötet pĂ„ skolan. Ska skriva pĂ„ nĂ„ papper om att jag hoppar av och sen ska jag lĂ€mna igen alla böcker, sĂ„ ljuvligt! En sak som suger Ă€r ju att jag kommer sakna alla ur op1a, dom Ă€r ju alla sĂ„ himla underbara, men jag hoppas allt kommer gĂ„ bra för dom och att man behĂ„ller kontakten med nĂ„gra :) aja, nu blir det att söka upp böcker och sen börja bege sig mot skolan. Puss!♄


School's out for summer

Yey, vilken nyhet! som ni kanske sett pĂ„ Facebook sĂ„ Ă€r det nu sĂ„ att jag ska hoppa av skolan! Men det Ă€r inte sĂ„ att jag inte ska börja om, för jag ska söka till turism lite hĂ€r och var.. Mitt första handsval Ă€r i Älvsbyn sen SkellefteĂ„. Nu för att sysslosĂ€tta mig till sommarlovet ska jag gĂ„ pĂ„ vĂ€gledningcentrum. FĂ„r 1050 kr/mĂ„naden för det med fast gĂ„r bara 4 dagar i veckan 3h/dag, INTE ILLAAA!!! Men har iallafall kommit underfund att omvĂ„rdnads inte var nĂ„got för mig sĂ„ vi fĂ„r ju hoppas att jag tar mig in dit jag vill!
Och jag vet att jag inte bloggat pÄ super lÀnge men det har som inte hÀnt nÄ intressant i mitt liv.
Har dock fĂ„tt 2 sommarjobb, första perioden kommunalt dĂ€r jag ska vara pĂ„ piteĂ„ havsbad sen ett privat jobb resten av sommaren pĂ„ .....PITEÅ HAVSBAD!! SĂ„ min sommar kommer spenderas lĂ„ngt bort Ă„t fanders!
Men detta vart ett överraskande lĂ„ngt inlĂ€gg sĂ„... Peace out piteĂ„! ♄

RSS 2.0