Myslördag

Jag har haft sovmorgon idag, sÄ himla skönt, jag och Cleo har myst hela natten och morgonen.
Sitter och ser pĂ„ masterchef Kanada och funderar pĂ„ vad man skulle gjort idag. Tror inte det blir nĂ„got massivt anstrĂ€ngande iallafall och skönt Ă€r vĂ€l de. 

Kram

Stay ready (what a life)

Efter knappt tvĂ„ timmars sömn och en vĂ€ldigt klen lunch har jag krigat mig igenom dagen, fast kanske inte. Det gick ganska snabbt och smidigt idag men trött var jag och Ă€r Ă€nnu. Tydligen Ă€r Cleo legat och ylat frĂ„n 3 inatt enligt grannarna, jag mĂ„ste ju blivit döv under utvalda timmar, dĂ„ jag Ă€ven var vaken vid den dĂ„ det sĂ€gs ha börjat.. 
Eftersom att Fredrik jobbar natt och slutar vid 7 och jag börjar halv 7 lĂ€mnar jag Cleo hemma en liten stund, jag vet att hon gnĂ€ller till en början men lĂ€gger av snabbt. 
SÄ irriterad, hungrig och trött..
Men dĂ„ till det positiva! Ja, jag kan faktiskt skriva roliga saker ocksĂ„, jag har fĂ„tt tid hos en studie och yrkes vĂ€gledare, ska bli spĂ€nnande och höra vad för alternativ jag kan gĂ„ efter. 

Nu har jag Àtit upp en valnötspÄse och ser sista minuterna av jiddra inte med zohan, katten i famnen och hunden dÀckad pÄ soffan. Ska bli himla skönt att sova.


Kram 

Lyckliga gatan

Oj, hÀr har jag inte varit pÄ sÄ himla lÀnge..
Fick ett sÄnt hÀr midnightcraving, jag mÄste skriva, blogga eller spy galla över internet. Ja, man fÄr kalla det vad man vill.
Ett Är har iallafall gÄtt sen jag uppdaterade bloggen och mycket har hÀnt sen dess.
Eller mycket kanske Àr lite i nÄgon annans uppfattning.
Sambo, villa, Volvo och hund Àr nÀstan uppnÄtt, skÀmt och sido..
Har faktiskt bara blivit sambo och skaffat hund. OCH
jag har faktiskt tagit studenten med, vilket jag inte trodde dĂ€r ett tag, att jag skulle ge upp skit gymnasiet i Älvsbyn och kanske plugga pĂ„ komvux. Men lik förbannat gjorde jag klart utbildningen och lik förbannat sitter jag idag(inatt) och söker efter en utbildning som kanske ger nĂ„got framtida hopp att jobba som annat serveringspersonal.
Men jag jobbar faktiskt för tillfÀllet sÄ helt körd Àr jag inte, men att jobba med nÄgot man Àlskar DET hade varit trevligt.


SlĂ€nger in en bild pĂ„ min söta Cleo som stirrar argt pĂ„ mig dĂ„ hon försöker sova och jag bara stör med knapp ljud och ljus. 
Kram


RSS 2.0