LIVING LIKE THERE IS NOTHING LEFT TO LOSE

Händelserik dag må jag påpeka. Fick då helg idag och har insett att man aldrig ska vara glad i onödan. Har bara varit en jävligt tung dag och inte nog med det så har jag insett att de här med vinter är nog inte riktigt min grejj. 
Har då råkat trasha pappas bil lite grann, absolut inte med flit men gled rakt in i ett räcke pga halkan. Usch, har ont   i kroppen för en liten smäll vart det ju självklart. JOBBIG DAG. Får ta nya tag imorgon, avslutar nog kvällen med lite film. Kram!
 
gammal bild på mig och rebecka, en av våra fina stunder från en batukväll i skuthamn!

KALLENAVN

Well, dag 1. Lovar att suget efter en cola är där timmarna, minuterna, sekunderna. Men nej, Inge godis idag inte! Har myst med Moa hela eftermiddagen och har hunnit vara ut på en längre promenad under dagen. Vi åt god middag,kycklingsallad, muuums. Sen for vi på Coop och inhandlade nötter, kesella och ananas. Så vart en liten myskväll men nyttiga saker!
Känner att självförtroendet är på topp idag och inställningen till att nå mitt mål är bra. Så avslutar kvällen med lite härlig musik och tända ljus, kram :)


DET ÄR LÄSKIGT MEN GJORT

Åhh, hejsan. Dagen har väl varit lite sådär, försökt kolla på kläder till nyår men självklart finns det inte i min storlek, så det slutade i att jag nog gjort något vädligt läskigt, modigt och ja bra kanske. Publicerade en bild på mig själv på facebook, och hoppades på bra feedback, vilket jag fick massor av, är så himla glad :-)
 
Så går och lägger mig med ett leende på läpparna, massor med kramar!
 
ps.här har ni bilden!
 

VILL BARA HA SOL,NU HELST.

Alltså ja, hej. Det var ett bra tag sen jag skrev och har fått ett ex antal klagomål angående det. Bland annat att jag fortfarande inte lagt upp bilderna sen alanya, så ska väl ta och göra det nu då!
Annars? jo, jag har flyttat till stan, så bor inte kvar i skuthamn. Tråkigt men skönt på samma gång. Har blivit svarthårig och hmm, jag har haft APL på Stadshotellet, vilket var ritkigt kul, Fick vara hemma i 3 veckor vilket kändes väääääldigt skönt. Har festat en större del av helgerna och haft riktigt kul. Ska börja försöka vara aktiv här igen. Aja nu ska ni få bilderna!   
 
 
 
 

RSS 2.0