LIVING LIKE THERE IS NOTHING LEFT TO LOSE

HÀndelserik dag mÄ jag pÄpeka. Fick dÄ helg idag och har insett att man aldrig ska vara glad i onödan. Har bara varit en jÀvligt tung dag och inte nog med det sÄ har jag insett att de hÀr med vinter Àr nog inte riktigt min grejj. 
Har dÄ rÄkat trasha pappas bil lite grann, absolut inte med flit men gled rakt in i ett rÀcke pga halkan. Usch, har ont   i kroppen för en liten smÀll vart det ju sjÀlvklart. JOBBIG DAG. FÄr ta nya tag imorgon, avslutar nog kvÀllen med lite film. Kram!
 
gammal bild pÄ mig och rebecka, en av vÄra fina stunder frÄn en batukvÀll i skuthamn!

KALLENAVN

Well, dag 1. Lovar att suget efter en cola Àr dÀr timmarna, minuterna, sekunderna. Men nej, Inge godis idag inte! Har myst med Moa hela eftermiddagen och har hunnit vara ut pÄ en lÀngre promenad under dagen. Vi Ät god middag,kycklingsallad, muuums. Sen for vi pÄ Coop och inhandlade nötter, kesella och ananas. SÄ vart en liten myskvÀll men nyttiga saker!
KÀnner att sjÀlvförtroendet Àr pÄ topp idag och instÀllningen till att nÄ mitt mÄl Àr bra. SÄ avslutar kvÀllen med lite hÀrlig musik och tÀnda ljus, kram :)


DET ÄR LÄSKIGT MEN GJORT

Åhh, hejsan. Dagen har vĂ€l varit lite sĂ„dĂ€r, försökt kolla pĂ„ klĂ€der till nyĂ„r men sjĂ€lvklart finns det inte i min storlek, sĂ„ det slutade i att jag nog gjort nĂ„got vĂ€dligt lĂ€skigt, modigt och ja bra kanske. Publicerade en bild pĂ„ mig sjĂ€lv pĂ„ facebook, och hoppades pĂ„ bra feedback, vilket jag fick massor av, Ă€r sĂ„ himla glad :-)
 
SÄ gÄr och lÀgger mig med ett leende pÄ lÀpparna, massor med kramar!
 
ps.hÀr har ni bilden!
 

VILL BARA HA SOL,NU HELST.

AlltsÄ ja, hej. Det var ett bra tag sen jag skrev och har fÄtt ett ex antal klagomÄl angÄende det. Bland annat att jag fortfarande inte lagt upp bilderna sen alanya, sÄ ska vÀl ta och göra det nu dÄ!
Annars? jo, jag har flyttat till stan, sÄ bor inte kvar i skuthamn. TrÄkigt men skönt pÄ samma gÄng. Har blivit svarthÄrig och hmm, jag har haft APL pÄ Stadshotellet, vilket var ritkigt kul, Fick vara hemma i 3 veckor vilket kÀndes vÀÀÀÀÀldigt skönt. Har festat en större del av helgerna och haft riktigt kul. Ska börja försöka vara aktiv hÀr igen. Aja nu ska ni fÄ bilderna!   
 
 
 
 

RSS 2.0