konsten att slÀppa taget

Gud vilket maraton, vi sÄg första Harry potter filmen "de vises sten" med ett antal rök pauser, haha. Sofia kommer iallafall sova hÀr inatt och sen upp och hoppa till skolan imorgon, tidigt ocksÄ... kÀnns inte sÄdÀr ok men vad gör man inte för sina vÀnner? aja, ska slÀnga pÄ musiken och hoppa i sÀngen,natti!


starry eyes

Jadu,dagen blev en kort dag,for till skolan sen vidare mot stan. Vart en macka pĂ„ subland med sofiauvĂ©n♄
Nu ligger bÄde jag och sofia framför min jÀtte "fina" dator och ska ha ett litet harry potter maraton, frÄn första till sjÀtte filmen, awesome! Vi har julmust och delicatobollar (chokladbollar), lite mysigt Àr det faktiskt!


Efter alla dessa gÄnger

Jag tog bort allt frÄn förra bloggen och börjar om frÄn ruta ett. SÄ jag tÀnker alltsÄ börja om med bloggen otroligt nog sÄ vi fÄr se hur det gÄr!
Dagen har iallafall varit ganska hÀrlig, for till stan vid 1 för att Àta jul lunch med Familjen och av min kÀra farfar fick jag 150 kr som slutade med att jag spenderade det pÄ nÄgra nödvÀndiga hÄrprodukter!:)
I fredags var jag barnvakt Ät min lillebror och min kusin var hemma hos oss, lite senare började de ramla in lite mer folk, slutade med att Sofia,Rebecka,Björn,Mattias,Berg och jag bastade och hoppade i snön. Var en awesome night! Och lördagen var rolig men orkar inte börja dra upp de nu ;-)


RSS 2.0