PARTY HARD OR GO HOME

Gårdagen levererade!
Vi fick helg igår och hade då bestämt oss för att fara in till Göteborg och gå ut med Rebeckas kusin Elin. Så vi for in till stan vid 8-9 tiden vilket jag tyckte var väldigt sent, för i Piteå börjar man ju inte vid 10 haha..
Vi for först till ett ställe som heter pc, sjukt trevligt förfest ställe, cider kostade 28kr,5 shots för 100kr och massa annan billig allohol!
Men innan vi hann ta oss dit så tappade vi bort oss och Hamnade på fel pendel, så vi var lite sena med att komma igång. Efter det skulle vi till avenyn, vägen dit tog 40 min på ett ungefär eftersom vi än en gång tappade bort oss! Då vi väl kom fram till klubben parken så var klockan 12 och insläppet skulle börja kosta 130kr men entrémänniskan var snäll så vi var dom sista som fick komma in gratis eftersom att vi stod på listan. Då vi kom in så köpte vi oss något att dricka sen dansade vi tills de stängde!

Sammanfattning av kvällen; sjukt jävla kul! Aldrig varit på en svensk krog där man dansar så sjukt mycket, Göteborg levererade :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0