don't be hasty

Har varit sÀmst pÄ att uppdatera, men har faktiskt inte orkat/haft tid, men imorgon beger jag mig uppÄt i sverige för att spendera nyÄr dÀr! Blir dÄ att packa idag och ladda in nÄ nya lÄtar pÄ mp3n sÄ man har nÄgot att göra och imorgon blir det nog mest troligt upp vid 6 tiden och bege mig mot bussen! Ska se om det finns nÄn data dÀr uppe sÄ jag kan uppdatera lite, men annars gott nytt Är allihopa!



Oj vad jag saknar er!


never say never

Sitter hos berg just nu med mattias och han. Vi ska lanaaa!!! yey,mer nörd kan jag inte bli. ajaaa, blev en snabb update idag.

överlycklig brud!

jag Àr sÄÄÄ grymt lycklig! hÀr kommer bilden pÄ det jag fick!



Vampire diaries boken - av mormor
Parfym- av lillebror
Armbanden - av Gabriel&Andreas
Ring- av lillebror
Böckerna Ät höger- av Farmor&Farfar
Bikbok presentkort pÄ 1000 kr- av Mor&Far
500 kr- av Farmor&Farfar
och till sist... Halva körkortet av Mormor&Morfar!

Jag Àr sÄ himla glad och tacksam för allt och speciellt för halva körkortet!
Tack sÄ mycket,Àlskar er alla sÄ enormt!

Julafton dÄrÄ

julafton idag för er som inte visste det, men tror alla vet det, stÄr jÀvlat överallt pÄ fb,sÀger inte att jag inte sjÀlv har skrivit det!; ) har redan öppnat tvÄ packet vilket inehöll en bok(vampire diaries) och en prafym av lillebror! kommer nog mest troligt uppdatera senare sÄ lÀgger jag samt ut nÄ bilder, ha en god jul allihopa!


Julshopping!

Min mormor Àr sÄ gud förbannat gullig! Eftersom jag sjÀlv inte har ett enda öre sÄ har jag varit pÄ stan med mormor idag, och jag fick lite julaftons klÀder som jag ska ha pÄ mig + hÄrfÀrg! SÄ sitter med fÀrgen i hÄret och vÀntar pÄ att klockan ska bli halv. Sen sÄ har jag(mormor*)köpt tvÄ paket till min kusin Gabriel och lillebror Alexander, nu ÄterstÄr bara ett paket till kusinen Andreas sen sÄ Àr det slut handlat.

MÄste bara tipsa om vÀrldens bÀsta lÄt!

http://www.youtube.com/watch?v=Z0dF6TvkcvU

T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls♄


woosh

aoch, jag har en arg hund. Var tvungen duscha Àcklet för den stank apa och nu Àr den sÄ glad pÄ mig som den kan bli.

Aja, jag har spenderat dagen hos Josefin och som ni ser har jag en ny design, hon Àr sÄ duktig!
Ska spela lite ikvÀll med Josefin sen upp imorgon för att fara och ta blodprov, awesome!


hahahahaahaha

amanda Àr mongo, jag heter josse, och jag har gjort en bloggdesign som jag vet ser cp ut lÀngre ner men det spelar ingen roll kunde inte fixa.
hejdÄÄ      MIN BLOGG!

♄Dag 8 – Ett ögonblick.

fattar inte riktigt vad man ska skriva hÀr, men ett ögonblick ur mitt liv antar jag dÄ. Det kan vara dÄ jag upptÀckte det fina med vÀnskap.


bass down low

YEY har finally kommit igÄng med lol, hahah! sÄ blir att spela med Josefin nu, hihihi!


♄Dag 7 – Min bĂ€sta vĂ€n.(vĂ€ldigt försenad)

Jag har försökt i flera dagar att ta mig in pÄ blogg.se men har inte lyckats, men gjorde det idag.

Jag har inte precis en bÀsta vÀn utan jag har 4 stycken!


Kabita Högberg ♄
Jag har kÀnnt Kabita ungefÀr hela livet, det har dock varit till och frÄn eftersom vi slutade umgÄs i 5-6an
Sen sÄ har vi tagit upp kontakten i 8-9an och just nu har vi jÀtte bra kontakt
och kan prata om allt mellan himmel och jord. 


Moa Jonsson♄
Jag har upplevt sÄ mycket med dig och jag saknar det, vi kanske inte har lika bra kontakt som vi hade förut men jag tror att de Àr iallafall pÄvÀg mot rÀtt hÄll, kÀnns som om vi börjar komma ihop igen!


Rebecka Gustavsson♄
Rebecka har alltid funnits dÀr för mig, genom allt nÀstan!
Saknar att vi inte har exakt samma kontakt som förut, vi mÄste göra nÄgot Ät det!:)


Sofia UvĂ©n♄
Åhh,gumman! Allt vi gĂ„tt igenom?! Man kan inte ens beskriva med ord hur underbar hon Ă€r.



JAG ÄLSKAR ER MED HELA MITT HJÄRTA♄


♄Dag 6 – Min dag.

Min dag har bjudits pÄ massa skratt Ät de vÀldigt fula personerna Anna&Linda. For in till stan vid 10 för att hinna gÄ pÄ stan med Josefin och hennes lillasyster, Josefin köpte ett paket Ät sin boyfriend,gulligt var det! Sen for jag tillbaka till skolan för att se nÄgon hemskt dokumentÀr sÄ hann börja grÄta Ät den. Sen nu sitter jag framför datan och vill inte slita mig frÄn facebook, men kanske dags att börja plugga eftersom man har prov idag! yeaahh! Dyker dÄ ner i böckerna nu,ciaaooo!


♄Dag 5 – Vad Ă€r kĂ€rlek?

en underbar sak mellan tvÄ personer?...



yey, ser fram emot 4 dagars plugg,kommer bli jÀtte kul.





♄Dag 4 – Det hĂ€r Ă„t jag idag.

hahah okej, det jag Ät idag var frukost som bestod av mackor pÄ pÄlÀgg,oboyglas& fil med sylt! Till lunch blev de nÄn paj och till middag stuvade makaroner och korv, gud vad intressant va?

Jag sov iaf hos josse under natten som varit, vi sÄg nÄn lejd film som handlade om att nÄgra mÀnniskor vart fast i en hiss! Har hjÀlpt ungen att packa lite ocksÄ eftersom hon snart flyttar till munksund jippie! vid 2 tiden for jag hem och somnade direkt i sÀngen,vaknade kanske vid 5 och for ivÀg till Sofia dÀr vi satt och spelade kort med Sofias pappa. Jag vann, kanske för att man Àr bÀst. Nu sitter jag dÄ hemma och har just sett klart sista avsnittet av Vampire diaries (sista för det hÀr Äret), guuuud vad bra de Àr! Man kanske borde försöka fÄ sig lite sömn nu.. Nattii!

 


♄Dag 3 – Mina förĂ€ldrar.

Mina förÀldrar heter Linda och Nicklas Jadinge. Dom Àr som vilka andra förÀldrar som helst,ska ha koll hela tiden vilket Àr lite irriterande men jag Àlskar dom ÀndÄ! Vad mer behöver ni veta?;)

detta hÀnder idag: Jag ska vara med Josse och Sara hos Josef, men jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Blir nog trevligt anyway!


Hade ingen bild pÄ mor och far sÄ vart nÄn random bild frÄn dÄ man var liten :)
Kram


♄Dag 2 – Min första kĂ€rlek.

Jag vet inte riktigt vem min första kÀrlek var, men om jag mÄste chansa sÄ var det nog Mattias Nyström i 2an-3an(?) Vi umgicks mycket dÄ vi var smÄ eftersom vi bodde nÀstan grannar med varandra, vi umgÄs fortfarande och har gjort det sen vi var jÀtte smÄ!

dagen: today har jag varit hos my dear friend Josefin Persson. Vi firade hon eftersom hon fyllde 16 i torsdags,sĂ„ grattis i efterskott babe. Men vi har haft det jĂ€tte mysigt med nĂ„n glassröra och idol!♄


Lilla söta anna fick ocksÄ vara med!:)


♄Dag 1 – Presentera mig sjĂ€lv.

Jag heter dÄ Amanda Jadinge och Àr 16 Är. GÄr pÄ strömbacka i klassen op1a som Àr helt underbart! Jag bor i hÄlan piteÄ,skuthamn, lÄÄÄngt frÄn civilationen. PÄ fritiden brukar jag festa,umgÄs med kompisar och bara glida pÄ! Sen finns det nog inte sÄ mycket mer att sÀga!

Dagen: Jag har varit sjuk idag, vaknade med feber sÄ orkade inte kÀmpa mig till skolan. SÄ somnade om och vaknade vid 11 kanske och gick ut en svÀng med vovven. Har hunnit he glasyr pÄ nÄgra pepparkakor med lillebror, lite kul var det faktiskt! Nu ska jag nog gÄ och lÀgga mig sÄ jag orkar upp imorgon, Kram!

ps. SAKNAR MOA JONSSON OCH KABITA HÖGBERG♄


way gone

Jag har tappat mitt kÀra armband som jag fick av mamma frÄn paris, mÄste ha farit av nÄgon gÄng idag dÄ vi har typ haft nÄ "bodaborg" tema idag pÄ skolan, kul ens. Mjöl fulla nÀsan och var tvungen att Àta en oliv, uehh..
Aja, har sett att alla har börjat med det hÀr "30 dagar ur mitt liv", sÄ im going with the flow, frÄn och med imorgon dÄ! Nu sitter jag och pratar med Kabita pÄ fb men ska gÄ och baka pepparkakor med lillebror,sÄ puss!


Happines. Love. Peace.

Oj vad trött jag Àr, sen har jag fÄtt veta att vi ska till stepin imorgon med skolan och köra olika pass, inte kul! Har varit pÄ stan idag och köpt en julklapp till Sofia och en blomma till min moster för hon fyllde 40 idag!:) Blir att göra lite lÀxa sen se pÄ tv och mysa med mackor och te!


hittade en gammal bild pÄ min förra hund! puss pÄ han!

One word frees us of all the weight and pain in life. That word is love.

Idag var jag pÄ skolan och kÀmpade mig igenom dagen, Àr pÄvÀg att bli förkyld, har hunnit sitta barnvakt idag ocksÄ och rotat bland gammla bilder, haha riktigt söta!;) kan lÀgga upp nÄgon bild för skojs skull sen ska jag nog sova!




Scared of lonely

okej, jag Àr jÀÀÀÀÀtte hungrig sÄ fÄr bli en snabb liten update, igÄr hade vi jÀtte trevligt, vart bastu,bad och kortspel! och idag ska jag vara med samma fucktards som igÄr fast först ska jag till min mormors bror? och sno mat, hejs!


haha förlĂ„t sofia!:)♄


Undo it

KÀnner mig helt efterbliven idag, vilken rolig kÀnsla! Har inte ens orkat typ klÀ pÄ mig Àn. IkvÀll blir det att umgÄs med folk och basta hemma hos mig och kanske nÄn film pÄ de, mysigt! aja vart ett snabbt inlÀgg uppdaterar ikvÀll mest troligt!



pieces

SÄ himla skön med fredag,har lÀngtat hela veckan! Sitter just nu pÄ skolan i datasalen och sa just hejdÄ till Moa som far till australien imorgon,hann ju börja lipa mitt inne pÄ skolan.. KÀnns ju bra eller nÄgot. Aja vart en snabb update!

teenage crime

wÀÀÀh, Àr grymt sömnig! Kom precis hem frÄn skolan, dagen har varit ganska rolig! Vi sÄg nÄn udda humor show som var askul, satt och garvade hela tiden. Efter det var det att bege sig mot hemkunskapen dÀr vi skissade hur vÄra pepparkakshus ska se ut, jag och Regina ska göra en igloooo! Nu, ska jag se film med min lillebror,kusin och Sofia. Blir nÄgon konstig film som Berg tyckte jag skulle ladda hem, hoppas den Àr bra dÄ!


you bleed just to know your alive

ÄhÄ,idag blev det flÄd pÄ bigboy med sofia gumman. GOTT VAR DET! vi har haft en ganska mysig kvÀll, först sÄg vi film med Mattias och Berg,gick ut en snabbis och jag hann bli snödöpt.. efter dom hade varit med oss gjorde vi ansiktsmask,hÄrinpackning och fotbad,mysiiigt. Vi tÀnkte sÀtta oss och se Never Back Down, som jag redan sett 600 gÄnger men de spelar ingen roll, den Àr ju sÄÄÄ jÀvla bra!



KYSS PÅ ÄCKLIGT SNYGGA CAM GIGANDET!♄

was it always you?

YESSSS!!!!!!!!! eller? nĂ€,ska ge mig. Idag kĂ€ra vĂ€nner har jag varit pĂ„ skolan sen varit i stan, min dag har alltsĂ„ inte varit intressant alls. Jag kĂ€nner mig dock vĂ€ldigt trött och har lite vĂ€rk i ryggen men förhoppningsvis kommer det nog gĂ„ bort. Har utökat min önskelista lite grann men kommer nog inte ens fĂ„ hĂ€lften av det som stĂ„r fast de Ă€r ju en ÖNSKELISTA inte en "jagvetattnikommerköpadethĂ€r-lista", blir lite spĂ€nnande. Har Ă€ven planerat för nyĂ„r lite grann, Josefin min "mongo" vĂ€n ska Ă€ta middag med mig och min familj sen blir det nog ett nykter nyĂ„r.. ELLER?

Vad ska ni sjÀlva göra pÄ nyÄr? blir det nykter eller onyktert?



aja,nu Àr det dags för mig att sova sÄ man orkar upp imorgon,nighty!



RSS 2.0