Baby dont you ever wonder why?

AlltsÄ jag tar nog rekord pÄ att inte orka uppdatera bloggen... KÀnns verkligen som att jag har ÀndÄ inget viktigt att meddela er alla. MENMEN vad ska man göra! Idag ska jag iallafall vara med Sofia och jag har ingen aning om vad vi ska göra, Àr grymt sugen pÄ godis men Àr fattig och min kÀra mor vill inte sponsra,elakt :( Det Àr ju dÄ inte ens nÀra vackert vÀder ute sÄ blir vÀl att sitta inne resten av dagen och hoppas pÄ att vÀdret förÀndras snabbt innan midsommar, för man vill ju inte ha dÄligt vÀder dÄ ;) 
NÀÀÀ nu ska jag göra nÄ mackor och sen dö sakta men sÀkert med Sofia, pussss!


sÄ fruktansvÀrt charmig pojk.....
Jullian perretta - wonder why ♄


what are words

Åhh jag vet att jag suger pĂ„ att uppdatera bloggfan.. men har som inte hĂ€nt sĂ„ mycket i mitt liv, ska bli att lana ikvĂ€ll och imorgon blir det av till luleĂ„ med Rebecka och folk. Vi ska och se RixFm festival,kommer nog bli trevligt! men nu ska jag dra mig hemmĂ„t och Ă€ta sen tillbaka till kabbe och möjligen en svĂ€ng pĂ„ Willys ;) pusstjaooo

 


and the love kick starts again

Åhh jag och min skills.. Mobilen tog sitt första och sista dopp idag, sĂ„ har ingen mobil.. Var och grillade med folk och sĂ„ fick jag för mig att kasta sten i vattnet sen gick det som det gick. Har varit pĂ„ stan och kollat efter en bikini sen for jag, Moa och Kabita och tittade pĂ„ balen pĂ„ havsbadet, alla var sĂ„ himla fina, jag var dĂ„ avis! men nu efter 4 how i met your mother avsnitt ska jag gĂ„ och lĂ€gga mig. FĂ„r börja bli bĂ€ttre pĂ„ att uppdatera dock! aja, pusss!

Me and my heart got crazy issues

alltsÄ gud,vilken seg dag det var igÄr... eller ja, det vart trevligt vid kanske 00.00 men sen skulle jag hem vid halv 2 för jag var gudförbannat trött. Idag ska jag iallafall sova hos Kabita, vi fÄr se vad förnÄ roligt vi ska hitta pÄ ikvÀll! Blir nog bra hur som helst.
Stör mig dock lite pĂ„ att det blĂ„ser sĂ„ himla mycket, men man kan ju inte fĂ„ allt?;) haha men nu ska jag göra mig klar sen fara till Kabita,puss♄


danza kuduro

ja ni gott folk, sitter hemma med Sofia just nu, har varit gode duktig idag och klippt grÀset! IgÄr kvÀll badade och bastade jag, Sofia, Matte och berg,eller jaa... Bastun gick inte igÄng. Sen sov vi alla hos Sofia och Berg satt och klagade pÄ att jag smaskar i sömnen, han lÀt vÀrre Àn mig.
Hur som helst, ikvÀll ska jag vara med Moa,Kabbe, Sofia och nÄn till sÀkert, mest troligt brÀnnboll pÄ G!
Jag och Sofia har just Àtit god mat med min mosters familj och mormor och morfar och sÄklart mina förÀldrar. Men nu ska jag börja fixa mig! puss!


Och baby vi har varann.

Blir en bra start pÄ lovet, vÀdret har gÄtt upp och solen lyser förfullt! Har ju fÄtt lov idag, sÄ Àr ledig ca. 2 veckor sen börjar jag jobba och jobbar till den 8:e augusti, inte lika kul, men villl man ha pengar sÄ!
Har varit med Molly pÄ Alexanders skola för dom har haft "djurensdag" sen for jag upp till Sofia ett tag. Nu ska jag snart duscha sen se om nÄgon mer Àn jag och Sofia vill göra nÄgot! BTW. Har fortfarande inte orkat lÀgga in bilderna för min mobil Àr Glapppppppp. Men ska komma snart!
peace out piteÄ!


RSS 2.0